10 BİN OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ YENİLENİYOR!

Okulumuzun 10 Bin Okul Projesi kapsamında yenileme çalışmaları devam etmektedir. Sınıf ve koridorlarının boyanmasının ardından su tesitasının onarılması, tüm öğrenci tuvaletlerinin yenilenmesi, bahçe ve hafriyat temizliği, güvenlik kamera sistem yenilemesi çalışmaları gerçekleştirildi.

30.09.2022 43

Dönem başı okulumuzdaki koridor ve sınıflar yeniden boyanarak canlı görüntülerine kavuşmuştur.

Öğrenci tuvaletlerinin tamamı yenilenerek, önceki yıllarda yenilenen logar sistemi ile birlikte kanalizasyon sistemi baştan sona yenilenmiş oldu. Ayrıca hafriyat temizliği ve okul bahçesinin zemininde düzenlemeler gerçekleştirildi.

Güvenlik kamera sistemindeki kameraların çözünürlükleri ve sayıları arttırılarak okulun tüm kullanım alanlarının güvenliği arttırılmış, kayıt sistemi değiştirilerek tüm güvenlik sistemi baştan sonra yenilenmiştir.

Ayrıca okulumuzun her katına yerleştirdiğimiz geri dönüşüm kutuları ile Sıfır Atık kapsamında atıkların geri dönüşümü için öğrencilerimize ve velilerimize bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.

Diğer görüntü ve yenileme çalışmalarını incelemek için tıklayınız.