OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK!

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK!

Okul Aile Birliği Toplantımız velilerimize duyurduğumuz üzere 9 Kasım Perşembe günü okul konferans salonumuzda saat:13.00'da okul müdürümüz Remzi SATILMIŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

10.11.2023 37

Okul aile birliği toplantımıza katılan velilerimizi, okul aile birliği başkanımız Birol KÖROĞLU ve okul müdürümüz Remzi SATILMIŞ karşıladı. İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayan toplantıda okulumuzun genel gündemleri konuşuldu.

 Geçmişten günümüze her daim okulumuza destek olmuş, bizlerle işbirliği yaparak çocuklarımızın başarılarına başarılar eklenmesine vesile olmuş, okulumuzdan belki kendi mezun olmuş ama en çok da mezun vermiş çok kıymetli velilerimiz bizleri yine yalnız bırakmadılar.Bir önceki döneme ait faaliyet ve denetleme raporlarının ibra edilmesinin ardından yeni dönem için yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

 Toplantımıza katılan katılamayan, bizlere maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve bizleri hep güçlü hissettiren bütün velilerimize çok çok teşekkür ediyoruz.

Diğer görüntüler için tıklayınız.