OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK!

Sağlıklı bir eğitim sisteminin en önemli parçası olan okul aile birliğini sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz toplantı Okul Müdürümüz Veysel TOPAL'ın ve  Okul Aile Birliği başkanımız Barış KÖROĞLU'nun konuşmaları ile başladı.

27.10.2022 134

Geçen eğitim öğretim yılının değerlendirildiği, yapılan çalışmaların büyük beğeni ile takip edildiği toplantıda, okulumuz faaliyetlerini içerek raporlar velilerimiz eşliğinde incelendi.

Mezun olan öğrencilerden dolayı yönetim kurulu ve başkan seçimi için yeniden seçime gidildi.

Okul Aile Birliğini sağlamak adına çok olumlu bir ortam sağlayan toplantı, okul aile birliği başkanımız Sayın Barış KÖROĞLU ve okul müdürümüz Sayın Veysel TOPAL'ın temenni ve teşekkürleri ile sonlandırıldı.

Toplantının diğer görüntü ve ayrıntıları için tıklayınız.