İkinci Ara Tatil Başlıyor!

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin çalışma takvimine dair 15 inci maddesinin birinci fıkrası hükümleri doğrultusunda; "Ders yılı iki döneme ayrılır ve her dönemde bir ara tatil yapılır. Ders yılının başlaması, yarıyıl tatili, ara tatiller ile yaz tatili ve ders kesimi tarihleri Bakanlıkça duyurulur.

14.04.2023 142

Açıklanan çalışma takvimi doğrultusunda 17-20 Nisan tarihleri arasını kapsayan ara tatilin Ramazan Bayramı ile birleşmesi ile 23 Nisan Pazar gününe kadar sürecek ikinci ara tatil süreci Pazartesi'den itibaren başlayacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz tarafından kendilerine verilen görevleri yerine getirdikten sonra bu süre boyunca dinlenecektir. Öğretmenlerimiz, Öğretmen Bilişim Ağı üzerinden Mesleki Çalışmalarını gerçekleştirecektir. Okulumuzdaki çalışmalarımızdan hazırladığımız kısa film ile tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.