GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ!

100. Yılını Kutladığımız Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Vefatının 85.Yılında Saygı Ve Minnetle Yâd Ediyoruz.

10.11.2023 103

Anasınıfı öğretmenlerimiz Büşra ARSLAN, Merve BAKİ ve teknoloji ve tasarım dersi öğretmenimiz Ahmet ACAR'ın koordinatörlüğünde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle, Gazi Mustafa Kemal'in hatıraları ile okulumuzu kapladık. Sınıf öğretmenlerimizin öğrencileri ile birlikte hazırladıkları panoların yanı sıra hafta boyunca derslerimizde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle öğrencilerimize 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası'nda Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anlattık.

Törende görev alan öğrencilerimize, hafta boyunca etkinlikler düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Saat 09:05'te okul konferans salonumuzda gerçekleştirdiğimiz anma töreni; tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizin saygı duruşu ile başladı. Öğrencilerimizin anlamlı ront etkinlikleri ve dile getirdikleri şiirleri ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü andık.

Diğer görüntüler için tıklayınız.