ESKİ DÖNEM BAKANLARIMIZDAN SAYIN FARUK NAFIZ ÖZAK VE SAYIN MEHMET TAHİR BAYRAKSOY OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR!

Eski Dönem Bakanlarımızdan Sayın Faruk Nafız ÖZAK ve Flo Mağazacılık Genel Müdürü Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY okulumuzu ziyaret ettiler.

25.10.2023 62

Sayın Faruk Nafız ÖZAK ve Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY ile birlikte Sayın Kaymakamımız Uğur SAVAŞ, Sayın Belediye Başkanımız Yılmaz ANKARA, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent ALTUNTAŞ okulumuzu ziyaret ederek çalışmalarımızı incelediler. Öğretmen ve öğrencilerimiz ile görüşen heyet öğrencilerimize hediyelerini teslim ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Öğrencilerimize hediyelerinden dolayı Sayın Faruk Nafız ÖZAK ve Sayın Mehmet Tahir BAYRAKSOY'u teşekkür ederiz.

Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.