CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI ÇOŞKU İLE KUTLADIK!

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

28.10.2023 62

Okulumuzda, Cumhuriyetimizin 100.yılında öğrencilerimizin bu büyük mirası en güzel şekilde hissedeceği etkinliklerin yapıldığı haftada türkçe dersi öğretmenimiz İpek ÖZTÜRK'ün koordinasyonunda, sınıf öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerin olduğu coşkulu bir tören düzenlendi. Tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizin katıldığı törende, anasınıflarından sekizinci sınıflara kadar tüm öğrencierimizde Cumhuriyetimizin 100.Yılı coşkusunu yaşandı.

Törende görev alan öğrencilerimize, rehber öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu büyük miras için başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu alanda hayatını ortaya koyan tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Yer Gök Olsun Cumhuriyetimizin . Yılı #TürkiyeYüzyılıKutlu Olsun!

Diğer görüntüler için tıklayınız.