29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADIK!

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. 1925 yılında çıkarılan bir yasa ile ulusal (milli) bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır.

29.10.2022 93

Tüm yurtta olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı okulumuzda da büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Türkçe öğretmenimiz Gülsevin BAYRAKTAR'ın organize ettiği, tüm sınıflarımızdan öğrencilerimizin sınıf rehber öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları gösterilerini yaptığı bir tören düzenledik.

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını; kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun!

Törenin diğer görüntüleri için tıklayınız.